Εμείς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία του Corian® για την κατασκευή πάγκων κουζίνας και μπάνιου, όπως επίσης και ειδικών κατασκευών. Είναι εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής (Quality Network Partner) της Leading Products Α.Ε, που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων DuPont™ Engineering Products, DuPont™ Surfaces, κτλ.

Οι αξίες της επιχείρησης μας είναι η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, ο στόχος για το αποτέλεσμα και προπαντός ο σεβασμός στον πελάτη. Όπως επίσης η άρτια και επιμελής δουλειά που γίνεται στο εργαστήριο μας καθώς εγγυάται άψογο και διαχρονικό αποτέλεσμα. Στον χώρο μας ακόμη και η πιο ¨τρελή¨ σκέψη των πελατών μας, μπορεί να πάρει σχήμα, μορφή και διάσταση, καθώς ο πλούσια διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος μας, έχει αυτή τη δυνατότητα. Επιπλέον, το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και αποτελείται από 5 άτομα, αλλά και από τον επικεφαλή της επιχείρησης Αχμέτ Κιλασίν.

Οι δημιουργίες μας είναι πρωτοποριακές, μοντέρνες ώστε να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και φινέτσα. Η εταιρεία μας είναι καινοτόμα, αφουγκράζεται τις επιθυμίες των πελατών της  και τους παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα.

ΚΙΛΑΣΙΝ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Content 4Στόχος μας είναι η ποιότητα, η καλή αισθητική, οι ανταγωνιστικές τιμές και πάνω απ'όλα αξιοπιστία έναντι του πελάτη.

Read more...